Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Dirty Dancing The Video Game Türkçe yama

11.06.2022
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Dirty Dancing The Video Game. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir S.T.A.R.S., yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Dirty Dancing The Video Game (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 12 mb
Çeviri yazarları: S.T.A.R.S.
Oyun açıklaması:
Kellermanın tatil köyünde ekiple birlikte çalışın, çok çeşitli eğlenceli mini oyunlar oynayın ve Dirty Dancing hatıraları, kabin mobilyaları ve Johnny ve Penny ile çok önemli dans dersleri satın almak için kamp dolarları kazanın.

İndirme sayısı:
8795
Yayın yılı:
2007





Dirty Dancing The Video Game oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Dirty Dancing The Video Game dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Dirty Dancing The Video Game klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Dirty Dancing The Video Game ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Dirty Dancing The Video Game oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Dirty Dancing The Video Game içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Damn Dirty Apes, birçok arcade öğesiyle gerçek zamanlı olarak oynanan alışılmadık bir savaş oyunudur (gerçek zamanlı aksiyon savaş oyunu olarak adlandırılır).
Kendi türüne özgü Dancing With The Stars™, Cha Cha, Mambo ve Rumbadan Foxtrot ve Waltza kadar oyuncunun ustalaşması için 10 farklı dans stiline sahiptir.
PC için Dirty Bomb, ünlü Team Fortress 2ye benzeyen, dinamik, birinci şahıs, oynaması ücretsiz bir çevrimiçi nişancı oyunudur.
PlayStation 4teki Persona 4: Dancing All Night, popüler jRPG Persona 4: The Goldenın bir yan ürünü olan klasik bir ritmik müzik oyunudur.
PC, PS4 vb. için LEGO Ninjago Film Video Oyunu, Travellers Takestan başka bir LEGO oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle