Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Damn Dirty Apes Türkçe yama

10.01.2022
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Damn Dirty Apes. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Şu anda mevcut türkçe yama MAZE.

Oyun için türkçe yama metni Damn Dirty Apes (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 7 mb
Çeviri yazarları: MAZE
Oyun açıklaması:
Damn Dirty Apes, birçok arcade öğesiyle gerçek zamanlı olarak oynanan alışılmadık bir savaş oyunudur (gerçek zamanlı aksiyon savaş oyunu olarak adlandırılır).

İndirme sayısı:
9638
Yayın yılı:
2023





Damn Dirty Apes oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Damn Dirty Apes dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Damn Dirty Apes klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Damn Dirty Apes ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Damn Dirty Apes oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Damn Dirty Apes içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Bu doğru, Kid Klown geri döndü! Herkesin en sevdiği tökezleyen, beceriksiz palyaço, baş düşmanı uzay korsanı Dirty Joe ile savaşmak için aksiyona geri dönüyor.
PC için Dirty Bomb, ünlü Team Fortress 2ye benzeyen, dinamik, birinci şahıs, oynaması ücretsiz bir çevrimiçi nişancı oyunudur.
Planet of the Apes: Last Frontier for PS4, PC ve XONE, 1968de başlayan Planet of the Apes film serisine dayanan bir macera oyunudur.
Süper Kötü Yirmi Yıl Buluşması Bikini Bottoma geliyor ve kötü Dirty Bubble, Deniz Kızı ve Barnacleboyu şenlikler için kaçırdı.
Kellermanın tatil köyünde ekiple birlikte çalışın, çok çeşitli eğlenceli mini oyunlar oynayın ve Dirty Dancing hatıraları, kabin mobilyaları ve Johnny ve Penny ile çok önemli dans dersleri satın
Yorumlar
Yorum ekle