Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Vancouver 2010: The Official Video Game of the Olympic Winter Games Türkçe yama

15.02.2022
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Vancouver 2010: The Official Video Game of the Olympic Winter Games. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni Vancouver 2010: The Official Video Game of the Olympic Winter Games (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 16 mb
Çeviri yazarları: tRUE
Oyun açıklaması:
Vancouver 2010: Kış Olimpiyat Oyunlarının Resmi Video Oyunu, Olimpiyat Komitesi tarafından lisanslanmış bir spor video oyunudur. Eurocom Entertainment tarafından geliştirildi ve hem kış hem de yaz etkinlikleri için resmi Olimpiyat Oyunları video oyunu lisansının sahibi olan bir Japon şirketi SEGA tarafından yayınlandı.

İndirme sayısı:
8273
Yayın yılı:
2010





Vancouver 2010: The Official Video Game of the Olympic Winter Games oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Vancouver 2010: The Official Video Game of the Olympic Winter Games dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Vancouver 2010: The Official Video Game of the Olympic Winter Games klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Vancouver 2010: The Official Video Game of the Olympic Winter Games ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Vancouver 2010: The Official Video Game of the Olympic Winter Games oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Vancouver 2010: The Official Video Game of the Olympic Winter Games içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Japonyanın SEGA firması tarafından Shigeru Miyamotonun rehberliğinde geliştirilen Mario & Sonic, Olimpiyat Kış Oyunlarında oyuncuları, serinin daha sonra ortaya çıkacak yeni yüzleri de dahil olmak
Londra 2012: PC, X360 ve PS3 için Olimpiyat Oyunlarının Resmi Video Oyunu, Londradaki 2012 Yaz Olimpiyatlarının resmi oyunudur.
Asterix at the Olympic Games, hayranlara orijinal ve son derece eğlenceli bir Asterix deneyimi sunmak için filmdeki canlı aksiyon unsurlarını üst düzey bilgisayar tarafından oluşturulan ve video
Olimpiyat Oyunları Tokyo 2020: Resmi Video Oyunu, adından da anlaşılacağı gibi, Tokyo Olimpiyat Oyunlarının resmi oyunu olan ve 2020den 2021e taşınan bir spor oyunudur.
Dünyanın en prestijli spor etkinliğinin rekabetçi ruhunu benimseyin ve en yüksek onur olan Altın için yarışırken ülkenizi temsil edin.
Yorumlar
Yorum ekle