Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Asterix at the Olympic Games Türkçe yama

15.11.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Asterix at the Olympic Games. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni Asterix at the Olympic Games (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 1 mb
Çeviri yazarları: iNFECTiON
Oyun açıklaması:
Asterix at the Olympic Games, hayranlara orijinal ve son derece eğlenceli bir Asterix deneyimi sunmak için filmdeki canlı aksiyon unsurlarını üst düzey bilgisayar tarafından oluşturulan ve video oyunu animasyonuyla birleştirir.

İndirme sayısı:
10094
Yayın yılı:
2007





Asterix at the Olympic Games oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Asterix at the Olympic Games dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Asterix at the Olympic Games klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Asterix at the Olympic Games ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Asterix at the Olympic Games oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Asterix at the Olympic Games içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Sonic at the Olympic Games: Tokyo 2020, Olimpiyat Oyunlarına eşlik eden bir mobil spor oyunudur.
Vancouver 2010: Kış Olimpiyat Oyunlarının Resmi Video Oyunu, Olimpiyat Komitesi tarafından lisanslanmış bir spor video oyunudur.
Olimpiyat Oyunları Tokyo 2020: Resmi Video Oyunu, adından da anlaşılacağı gibi, Tokyo Olimpiyat Oyunlarının resmi oyunu olan ve 2020den 2021e taşınan bir spor oyunudur.
Mario & Sonic at the Olympic Gameste oyuncular, 2008 Pekin Olimpiyat Oyunlarının resmi mekanlarına dayalı ortamlarda gerçekleşen etkinliklerde yarışacaklar.
Dünyanın en prestijli spor etkinliğinin rekabetçi ruhunu benimseyin ve en yüksek onur olan Altın için yarışırken ülkenizi temsil edin.
Yorumlar
Yorum ekle