Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Hunger Games: Panem Run Türkçe yama

11.03.2022
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Hunger Games: Panem Run. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu türkçe yama EPSiLON sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Hunger Games: Panem Run (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 22 mb
Çeviri yazarları: EPSiLON
Oyun açıklaması:
Açlık Oyunları: IOS, PC vb. Yayına çıkan Fire Panem Run Catching, Açlık Oyunlarının ikinci bölümüne dayanan sonsuz bir koşucu. Dreamworks veya Codemasters gibi devlerle işbirliği yapan mobil oyunlar alanında deneyimli Reliance Games Studio, oyunun yaratılmasından sorumludur.

İndirme sayısı:
10850
Yayın yılı:
2013





Hunger Games: Panem Run oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Hunger Games: Panem Run dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Hunger Games: Panem Run klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Hunger Games: Panem Run ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Hunger Games: Panem Run oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Hunger Games: Panem Run içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
AND ve iOSta yayınlanan The Hunger Games: Panem Rising, The Hunger Games serisi film ve kitapların evreninde geçen, kart öğelerine sahip basit bir RPGdir.
Dread Hunger, doğrudan popüler parti oyunu Mafiadan hayatta kalma unsurları ve çözümleri içeren çok oyunculu bir oyundur.
They Hunger: Lost Souls, Valve Softwarein ödüllü Half-Life 2 Source motoruyla desteklenen birinci şahıs aksiyon ticari oyunudur.
Açlık Oyunları Maceraları, Açlık Oyunları adlı roman ve filme dayanan destansı bir Facebook macera oyunudur.
Master Shakein içinde kıskançlık için için yanan bir fondü tenceresindeki çikolata gibi.
Yorumlar
Yorum ekle