Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

They Hunger: Lost Souls Türkçe yama

06.03.2023
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz They Hunger: Lost Souls. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu türkçe yama FOFF sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni They Hunger: Lost Souls (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 5 mb
Çeviri yazarları: FOFF
Oyun açıklaması:
They Hunger: Lost Souls, Valve Softwarein ödüllü Half-Life 2 Source motoruyla desteklenen birinci şahıs aksiyon ticari oyunudur. Son derece popüler They Hunger mod serisine dayanan yeni başlıkta tamamen yeni bir korku-hayatta kalma macerası var.

İndirme sayısı:
8247
Yayın yılı:
2023





They Hunger: Lost Souls oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) They Hunger: Lost Souls dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales They Hunger: Lost Souls klasörüne koyun.

3. Türkçe yama They Hunger: Lost Souls ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


They Hunger: Lost Souls oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve They Hunger: Lost Souls içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Wizardry: Labyrinth of the Lost Souls, ilk versiyonu 1981 yılında piyasaya sürülen asırlık Wizardry serisinin devamı niteliğinde olan klasik bir sıra tabanlı RPG oyunudur.
Dread Hunger, doğrudan popüler parti oyunu Mafiadan hayatta kalma unsurları ve çözümleri içeren çok oyunculu bir oyundur.
2150 yılının 7 Aralıkı. Bundan birkaç saat sonra Dünya artık var olmayacak.
Açlık Oyunları: IOS, PC vb. Yayına çıkan Fire Panem Run Catching, Açlık Oyunlarının ikinci bölümüne dayanan sonsuz bir koşucu.
Açlık Oyunları Maceraları, Açlık Oyunları adlı roman ve filme dayanan destansı bir Facebook macera oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle