Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Dread Hunger Türkçe yama

07.11.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Dread Hunger. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Şu anda mevcut türkçe yama HELLFiRE.

Oyun için türkçe yama metni Dread Hunger (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 11 mb
Çeviri yazarları: HELLFiRE
Oyun açıklaması:
Dread Hunger, doğrudan popüler parti oyunu Mafiadan hayatta kalma unsurları ve çözümleri içeren çok oyunculu bir oyundur. Bağımsız bir stüdyo Dread Hunger Team tarafından geliştirildi ve Digital Confectioners tarafından yayınlandı.

İndirme sayısı:
10847
Yayın yılı:
2022





Dread Hunger oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Dread Hunger dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Dread Hunger klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Dread Hunger ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Dread Hunger oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Dread Hunger içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
AND ve iOSta yayınlanan The Hunger Games: Panem Rising, The Hunger Games serisi film ve kitapların evreninde geçen, kart öğelerine sahip basit bir RPGdir.
Galactic Civilizations II: Dread Lords, Stardock Corporation tarafından geliştirilen harika bir strateji oyunu serisinin ikinci girişidir.
They Hunger: Lost Souls, Valve Softwarein ödüllü Half-Life 2 Source motoruyla desteklenen birinci şahıs aksiyon ticari oyunudur.
Açlık Oyunları Maceraları, Açlık Oyunları adlı roman ve filme dayanan destansı bir Facebook macera oyunudur.
Metroid Dread, Metroid markası altındaki ana serinin beşinci bölümü ve Metroid Fusionın devamı niteliğindedir.
Yorumlar
Yorum ekle