Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

The Hunger Games Adventures Türkçe yama

15.02.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz The Hunger Games Adventures. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Şu anda mevcut türkçe yama LUCiD.

Oyun için türkçe yama metni The Hunger Games Adventures (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 23 mb
Çeviri yazarları: LUCiD
Oyun açıklaması:
Açlık Oyunları Maceraları, Açlık Oyunları adlı roman ve filme dayanan destansı bir Facebook macera oyunudur. Panemin sana ihtiyacı var! En güvendiğiniz Facebook arkadaşlarınız ve The Hunger Gamesdeki favori karakterlerinizle birlikte 12.

İndirme sayısı:
8231
Yayın yılı:
2012





The Hunger Games Adventures oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) The Hunger Games Adventures dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales The Hunger Games Adventures klasörüne koyun.

3. Türkçe yama The Hunger Games Adventures ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


The Hunger Games Adventures oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve The Hunger Games Adventures içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Dread Hunger, doğrudan popüler parti oyunu Mafiadan hayatta kalma unsurları ve çözümleri içeren çok oyunculu bir oyundur.
They Hunger: Lost Souls, Valve Softwarein ödüllü Half-Life 2 Source motoruyla desteklenen birinci şahıs aksiyon ticari oyunudur.
Açlık Oyunları: IOS, PC vb. Yayına çıkan Fire Panem Run Catching, Açlık Oyunlarının ikinci bölümüne dayanan sonsuz bir koşucu.
Plants vs Zombies Adventures, PopCap Games tarafından geliştirilen, Facebook için tasarlanmış popüler kule savunma oyunları serisinin tarayıcı sürümüdür.
Master Shakein içinde kıskançlık için için yanan bir fondü tenceresindeki çikolata gibi.
Yorumlar
Yorum ekle