Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Metroid Dread Türkçe yama

19.04.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Metroid Dread. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu türkçe yama DECADE sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Metroid Dread (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 22 mb
Çeviri yazarları: DECADE
Oyun açıklaması:
Metroid Dread, Metroid markası altındaki ana serinin beşinci bölümü ve Metroid Fusionın devamı niteliğindedir. Oyun 21. yüzyılın ilk yıllarında hayata başladı, ancak geliştiriciler teknolojik sınırlamalar nedeniyle projeyi terk etmek zorunda kaldılar.

İndirme sayısı:
10970
Yayın yılı:
2021





Metroid Dread oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Metroid Dread dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Metroid Dread klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Metroid Dread ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Metroid Dread oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Metroid Dread içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Galactic Civilizations II: Dread Lords, Stardock Corporation tarafından geliştirilen harika bir strateji oyunu serisinin ikinci girişidir.
Metroid Other M, yalnızca Nintendo Wii konsolu için mevcut olan Samus Aran macerasının ikinci bölümüdür.
Dread Hunger, doğrudan popüler parti oyunu Mafiadan hayatta kalma unsurları ve çözümleri içeren çok oyunculu bir oyundur.
Metroid Prime 4, Nintendonun sahip olduğu en çok satan aksiyon serisinin bir başka bölümüdür.
Metroid: Samus Returns for 3DS, orijinal olarak 1991de Game Boyda piyasaya sürülen Metroid II: Samus Returnsün yeniden düzenlenmiş ve baştan sona yenilenmiş bir sürümüdür.
Yorumlar
Yorum ekle