Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Bloo Kid 2 Türkçe yama

25.05.2022
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Bloo Kid 2, doğru yere geldiniz. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Bloo Kid 2 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 18 mb
Çeviri yazarları: LEGEND
Oyun açıklaması:
Bloo Kid 2, 2011de başlayan klasik platform oyunu serisinin ikinci bölümüdür. Oyun, bağımsız Alman stüdyosu Winterworks tarafından geliştirildi ve Super Mario, Sonic ve Alex Kidd serileri de dahil olmak üzere bu tür ikonik oyunlardan esinlenildi.

İndirme sayısı:
9635
Yayın yılı:
2014





Bloo Kid 2 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Bloo Kid 2 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Bloo Kid 2 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Bloo Kid 2 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Bloo Kid 2 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Bloo Kid 2 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Japonyanın SEGA firması tarafından Shigeru Miyamotonun rehberliğinde geliştirilen Mario & Sonic, Olimpiyat Kış Oyunlarında oyuncuları, serinin daha sonra ortaya çıkacak yeni yüzleri de dahil olmak
Super Mario Party, Nintendonun birinci taraf stüdyosu tarafından geliştirilen popüler aksiyon oyunları serisine bir başka giriştir.
Mario Golf: Super Rush, Nintendo Switch konsolu için yayınlanan popüler Super Mario serisinin golf alt döngüsünün ilk bölümüdür.
Alex Kidd in the Miracle World DX, Sega kataloğundan klasik bir platform oyununun yeniden çevrimidir.
Mario & Sonic Olimpiyat Oyunlarında Tokyo 2020, SEGAnın Olimpiyat Oyunlarına eşlik etmek üzere 2007de başlattığı spor oyunları serisindeki altıncı oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle