Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Super Mario Party Türkçe yama

26.07.2022
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Super Mario Party, doğru yere geldiniz. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Super Mario Party (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 27 mb
Çeviri yazarları: SeeknDestroy
Oyun açıklaması:
Super Mario Party, Nintendonun birinci taraf stüdyosu tarafından geliştirilen popüler aksiyon oyunları serisine bir başka giriştir. Oyun Nintendo Switch için geliştirildi.

İndirme sayısı:
8524
Yayın yılı:
2018





Super Mario Party oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Super Mario Party dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Super Mario Party klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Super Mario Party ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Super Mario Party oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Super Mario Party içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Mario Party serisi, yeni nesil oyun dünyasına bir adım atıyor! Eğlenceli bir zaman geçirmek için arkadaşlarınızı ve birkaç Wii Remoteu yanınıza alın.
Tüm Mario çetesi, inanılmaz popüler Mario Party serisinin yedinci bölümü için geri döndü.
WiiU için Mario Party 10, Nintendo (Mario, Pokemon, The Legend of Zelda ve diğerleri gibi oyun serilerinin yaratıcıları) tarafından geliştirilen popüler arcade oyunlarının bir başka bölümüdür.
Mario Party: Star Rush for 3DS, Super Mario, The Legend of Zelda ve Star Fox gibi serilerin yapımcısı ve yayıncısı olan Nintendo tarafından geliştirilen bir arcade oyunudur.
Mario Party: The Top 100, Mario Party serisinin bir başka girişidir. Başlık ünlü şirket Nintendo tarafından yayınlandı ve Japon şirketinin ayrı bir bölümü olan Nd Cube tarafından geliştirildi.
Yorumlar
Yorum ekle