Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Alex Kidd in the Miracle World DX Türkçe yama

17.03.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Alex Kidd in the Miracle World DX. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Alex Kidd in the Miracle World DX (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 10 mb
Çeviri yazarları: ViRiLiTY
Oyun açıklaması:
Alex Kidd in the Miracle World DX, Sega kataloğundan klasik bir platform oyununun yeniden çevrimidir. Orijinal, 1986da Japonyada Sega Master System konsollarında piyasaya sürüldü.

İndirme sayısı:
9990
Yayın yılı:
2021





Alex Kidd in the Miracle World DX oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Alex Kidd in the Miracle World DX dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Alex Kidd in the Miracle World DX klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Alex Kidd in the Miracle World DX ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Alex Kidd in the Miracle World DX oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Alex Kidd in the Miracle World DX içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Muhteşem Alex ile tanışın! Sınırsız hayal gücü ile bu dahi çocuk her şeyi maceraya dönüştürüyor!
Profesör Layton ve Mucize Maskesi, macera unsurlarını mantıksal oyunlar ve bilmecelerle birleştiren harika bir serinin bir sonraki bölümüdür.
Bloo Kid 2, 2011de başlayan klasik platform oyunu serisinin ikinci bölümüdür.
Alex Rider olarak oyuncular MI6 eğitimi, Sayle Enterprisesın gizli görevi ve Stormbreakerın keşfi dahil olmak üzere yakında çıkacak olan sinema filminin tüm önemli anlarını deneyimleyebilecekler *
Carmen Geri Dönüyor! Milyonlarca değerinde nadir ve değerli bir kitapla kaçtı ve bu, öğrencilerin dünyayı dolaşmasına neden olacak birçok tarihi soygundan sadece biri.
Yorumlar
Yorum ekle