Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Where in the World is Carmen Sandiego? Treasures of Knowledge Türkçe yama

10.10.2022
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Where in the World is Carmen Sandiego? Treasures of Knowledge. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: MiRACLE, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Where in the World is Carmen Sandiego? Treasures of Knowledge (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 25 mb
Çeviri yazarları: MiRACLE
Oyun açıklaması:
Carmen Geri Dönüyor! Milyonlarca değerinde nadir ve değerli bir kitapla kaçtı ve bu, öğrencilerin dünyayı dolaşmasına neden olacak birçok tarihi soygundan sadece biri.

İndirme sayısı:
8917
Yayın yılı:
2001





Where in the World is Carmen Sandiego? Treasures of Knowledge oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Where in the World is Carmen Sandiego? Treasures of Knowledge dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Where in the World is Carmen Sandiego? Treasures of Knowledge klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Where in the World is Carmen Sandiego? Treasures of Knowledge ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Where in the World is Carmen Sandiego? Treasures of Knowledge oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Where in the World is Carmen Sandiego? Treasures of Knowledge içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Dungeon Siege III: Treasures of the Sun PC, PS3 ve X360 için Obsidian Entertainment tarafından geliştirilen aksiyon RPG Dungeon Siege IIIün ilk resmi DLCsidir.
Dragon Quest Treasures, Cult Dragon Quest serisinin bir dönüşü olan bir aksiyon RPGsidir.
Başarılı Midway Arcade Treasures serisinin üçüncü bölümü olan Midway Arcade Treasures 3, bir milyon adet satan Midway Arcade Treasures™ (2003) ve 2004 tatil hiti Midway Arcade Treasures™ 2nin
Bilgi Güçtür: Yıllar sonra bu sizsiniz! ve Knowledge is Powerın ilk bölümü, Wish Studios ekibi tarafından PS4 için geliştirilen üçüncü sosyal oyundur.
Knowledge is Power for PS4, tek başımıza veya diğer oyuncularla birlikte çeşitli sınavlara katıldığımız bir parti oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle