Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Dungeon Siege III: Treasures of the Sun Türkçe yama

25.09.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Dungeon Siege III: Treasures of the Sun. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Dungeon Siege III: Treasures of the Sun (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 24 mb
Çeviri yazarları: DJiNN
Oyun açıklaması:
Dungeon Siege III: Treasures of the Sun PC, PS3 ve X360 için Obsidian Entertainment tarafından geliştirilen aksiyon RPG Dungeon Siege IIIün ilk resmi DLCsidir.

İndirme sayısı:
9542
Yayın yılı:
2011





Dungeon Siege III: Treasures of the Sun oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Dungeon Siege III: Treasures of the Sun dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Dungeon Siege III: Treasures of the Sun klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Dungeon Siege III: Treasures of the Sun ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Dungeon Siege III: Treasures of the Sun oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Dungeon Siege III: Treasures of the Sun içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Dungeon Siege: PSP sistemi için Throne of Agony, özellikle elde taşınabilir sistem için sıfırdan yaratılmış yepyeni bir maceradır.
Dungeon Siege II: Broken World, Dungeon Siege IInin hikayesini sonlandıran, karanlık, kıyamet sonrası bir fantezi dünyasında geçen bir aksiyon/rol yapma oyunudur.
Siege the Day, bir fantezi dünyasında kendi kalemizi yarattığımız ve onu düşman saldırılarına karşı savunduğumuz bir kule savunma strateji oyunudur.
* Elit Savaş Partisi Oyuncuları, altı üyeye kadar bir parti oluşturmak için savaş yoldaşlarını dikkatli seçmelidir.
PC, PS3 ve X360 için Dungeon Siege 3, popüler hacknslash (RPG ve aksiyon öğelerinin bir kombinasyonu) serisinin üçüncü bölümüdür.
Yorumlar
Yorum ekle