Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Siege the Day Türkçe yama

29.10.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Siege the Day. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni Siege the Day (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 22 mb
Çeviri yazarları: MAZE
Oyun açıklaması:
Siege the Day, bir fantezi dünyasında kendi kalemizi yarattığımız ve onu düşman saldırılarına karşı savunduğumuz bir kule savunma strateji oyunudur.

İndirme sayısı:
9713
Yayın yılı:
2023





Siege the Day oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Siege the Day dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Siege the Day klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Siege the Day ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Siege the Day oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Siege the Day içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Dungeon Siege III: Treasures of the Sun PC, PS3 ve X360 için Obsidian Entertainment tarafından geliştirilen aksiyon RPG Dungeon Siege IIIün ilk resmi DLCsidir.
Dungeon Siege II: Broken World, Dungeon Siege IInin hikayesini sonlandıran, karanlık, kıyamet sonrası bir fantezi dünyasında geçen bir aksiyon/rol yapma oyunudur.
The Siege and the Sandfox, klasik iki boyutlu metroidvanianın gizli bir oyunla birleşimidir.
PC, PS3 ve X360 için Dungeon Siege 3, popüler hacknslash (RPG ve aksiyon öğelerinin bir kombinasyonu) serisinin üçüncü bölümüdür.
Siege of Avalon, Digital Tome tarafından geliştirilen bir cRPGdir. Aksiyon, sihirle dolu bir fantezi dünyasında gerçekleşir.
Yorumlar
Yorum ekle