Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Dungeon Siege II Türkçe yama

22.08.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Dungeon Siege II. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir HELLFiRE, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Dungeon Siege II (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 4 mb
Çeviri yazarları: HELLFiRE
Oyun açıklaması:
* Elit Savaş Partisi Oyuncuları, altı üyeye kadar bir parti oluşturmak için savaş yoldaşlarını dikkatli seçmelidir. Partiler, yeni beceriler ve uzmanlıklarla dolu tamamen yeni bir karakter geliştirme sistemi kullanılarak zamanla geliştirilebilir.

İndirme sayısı:
9767
Yayın yılı:
2005





Dungeon Siege II oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Dungeon Siege II dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Dungeon Siege II klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Dungeon Siege II ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Dungeon Siege II oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Dungeon Siege II içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Dungeon Siege: PSP sistemi için Throne of Agony, özellikle elde taşınabilir sistem için sıfırdan yaratılmış yepyeni bir maceradır.
Dungeon Siege III: Treasures of the Sun PC, PS3 ve X360 için Obsidian Entertainment tarafından geliştirilen aksiyon RPG Dungeon Siege IIIün ilk resmi DLCsidir.
Dungeon Siege II: Broken World, Dungeon Siege IInin hikayesini sonlandıran, karanlık, kıyamet sonrası bir fantezi dünyasında geçen bir aksiyon/rol yapma oyunudur.
PC, PS3 ve X360 için Dungeon Siege 3, popüler hacknslash (RPG ve aksiyon öğelerinin bir kombinasyonu) serisinin üçüncü bölümüdür.
Siege of Avalon, Digital Tome tarafından geliştirilen bir cRPGdir. Aksiyon, sihirle dolu bir fantezi dünyasında gerçekleşir.
Yorumlar
Yorum ekle