Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Midway Arcade Treasures 3 Türkçe yama

25.01.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Midway Arcade Treasures 3. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni Midway Arcade Treasures 3 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 24 mb
Çeviri yazarları: RED
Oyun açıklaması:
Başarılı Midway Arcade Treasures serisinin üçüncü bölümü olan Midway Arcade Treasures 3, bir milyon adet satan Midway Arcade Treasures™ (2003) ve 2004 tatil hiti Midway Arcade Treasures™ 2nin ardından geliyor.

İndirme sayısı:
8080
Yayın yılı:
2005





Midway Arcade Treasures 3 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Midway Arcade Treasures 3 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Midway Arcade Treasures 3 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Midway Arcade Treasures 3 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Midway Arcade Treasures 3 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Midway Arcade Treasures 3 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Dungeon Siege III: Treasures of the Sun PC, PS3 ve X360 için Obsidian Entertainment tarafından geliştirilen aksiyon RPG Dungeon Siege IIIün ilk resmi DLCsidir.
Dragon Quest Treasures, Cult Dragon Quest serisinin bir dönüşü olan bir aksiyon RPGsidir.
Artık Midway Arcade Treasures: Sony PSP Eğlence Sistemi için Genişletilmiş Oyun ile klasik atari oyunlarını her yerde, her zaman oynayabilirsiniz.
18. yüzyılın başlarında Karayiplerde geçen Tortuga Two Treasures, Karayip efsaneleri, efsanevi hazineler ve korkunç korsanlarla dolu bir aksiyon maceradır.
Battle For Midway, yeni görevler ve uçaklar içeren Microsoft Combat Flight Simulator 1 ve 2ye profesyonel bir eklentidir.
Yorumlar
Yorum ekle