Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Tortuga: Two Treasures Türkçe yama

04.11.2022
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Tortuga: Two Treasures. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir CLASS.

Oyun için türkçe yama metni Tortuga: Two Treasures (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 22 mb
Çeviri yazarları: CLASS
Oyun açıklaması:
18. yüzyılın başlarında Karayiplerde geçen Tortuga Two Treasures, Karayip efsaneleri, efsanevi hazineler ve korkunç korsanlarla dolu bir aksiyon maceradır.

İndirme sayısı:
8689
Yayın yılı:
2007





Tortuga: Two Treasures oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Tortuga: Two Treasures dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Tortuga: Two Treasures klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Tortuga: Two Treasures ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Tortuga: Two Treasures oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Tortuga: Two Treasures içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Dungeon Siege III: Treasures of the Sun PC, PS3 ve X360 için Obsidian Entertainment tarafından geliştirilen aksiyon RPG Dungeon Siege IIIün ilk resmi DLCsidir.
Elf hazine avcısı Nigel, Kral Noleun efsanevi hazinesini duyduktan sonra, ünlü ganimetin çeşitli parçalarını toplamak için bir arayışa girer.
Dragon Quest Treasures, Cult Dragon Quest serisinin bir dönüşü olan bir aksiyon RPGsidir.
Başarılı Midway Arcade Treasures serisinin üçüncü bölümü olan Midway Arcade Treasures 3, bir milyon adet satan Midway Arcade Treasures™ (2003) ve 2004 tatil hiti Midway Arcade Treasures™ 2nin
Artık Midway Arcade Treasures: Sony PSP Eğlence Sistemi için Genişletilmiş Oyun ile klasik atari oyunlarını her yerde, her zaman oynayabilirsiniz.
Yorumlar
Yorum ekle