Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Professor Layton and the Miracle Mask Türkçe yama

03.04.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Professor Layton and the Miracle Mask. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Professor Layton and the Miracle Mask (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 1 mb
Çeviri yazarları: Red Hot
Oyun açıklaması:
Profesör Layton ve Mucize Maskesi, macera unsurlarını mantıksal oyunlar ve bilmecelerle birleştiren harika bir serinin bir sonraki bölümüdür. Prodüksiyon, Profesör Laytonın maceralarının önceki bölümlerinden sorumlu olan Level 5 stüdyosu tarafından hazırlandı.

İndirme sayısı:
10877
Yayın yılı:
2011





Professor Layton and the Miracle Mask oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Professor Layton and the Miracle Mask dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Professor Layton and the Miracle Mask klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Professor Layton and the Miracle Mask ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Professor Layton and the Miracle Mask oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Professor Layton and the Miracle Mask içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Profesör Layton ve Unwound Future, başrolde seçkin bir profesörün yer aldığı serinin üçüncü bölümüdür.
Profesör Layton vs. Ace Avukat, sözde crossoverın adına göre, birkaç farklı serinin kahramanlarının oynadığı bir oyundur.
AND ve iOSta yayınlanan Layton Brothers Mystery Room, bir dedektif macera oyunudur.
Bu şaşırtıcı suçun arkasında kim var? Meraklı St. Mystere köyünde kasaba halkı birbirini bilmecelerle selamlar, sürgülü bulmacalarla kapılarını kilitler ve zeka oyunlarıyla sırlarını saklar.
Profesör Layton ve Yeni Steam World, bir dedektif macera oyunu ve bir bulmaca oyununun yanı sıra 2007 yılında ortaya çıkan ikonik bir dizinin bir sonraki taksitinin bir kombinasyonudur.
Yorumlar
Yorum ekle