Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Professor Layton and the Curious Village Türkçe yama

14.05.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Professor Layton and the Curious Village. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu türkçe yama Reloaded sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Professor Layton and the Curious Village (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 3 mb
Çeviri yazarları: Reloaded
Oyun açıklaması:
Bu şaşırtıcı suçun arkasında kim var? Meraklı St. Mystere köyünde kasaba halkı birbirini bilmecelerle selamlar, sürgülü bulmacalarla kapılarını kilitler ve zeka oyunlarıyla sırlarını saklar.

İndirme sayısı:
9912
Yayın yılı:
2007





Professor Layton and the Curious Village oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Professor Layton and the Curious Village dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Professor Layton and the Curious Village klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Professor Layton and the Curious Village ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Professor Layton and the Curious Village oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Professor Layton and the Curious Village içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Profesör Layton ve Unwound Future, başrolde seçkin bir profesörün yer aldığı serinin üçüncü bölümüdür.
Profesör Layton ve Mucize Maskesi, macera unsurlarını mantıksal oyunlar ve bilmecelerle birleştiren harika bir serinin bir sonraki bölümüdür.
Profesör Layton vs. Ace Avukat, sözde crossoverın adına göre, birkaç farklı serinin kahramanlarının oynadığı bir oyundur.
The Curious Expedition, PC ve web platformları için macera, strateji ve aksiyon RPG oyunlarının unsurlarını birleştiren bir on dokuzuncu yüzyıl roguelike yapımıdır.
Profesör Layton ve Yeni Steam World, bir dedektif macera oyunu ve bir bulmaca oyununun yanı sıra 2007 yılında ortaya çıkan ikonik bir dizinin bir sonraki taksitinin bir kombinasyonudur.
Yorumlar
Yorum ekle