Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020 Türkçe yama

11.10.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir iRC.

Oyun için türkçe yama metni Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 25 mb
Çeviri yazarları: iRC
Oyun açıklaması:
Mario & Sonic Olimpiyat Oyunlarında Tokyo 2020, SEGAnın Olimpiyat Oyunlarına eşlik etmek üzere 2007de başlattığı spor oyunları serisindeki altıncı oyunudur.

İndirme sayısı:
10320
Yayın yılı:
2019





Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Sonic at the Olympic Games: Tokyo 2020, Olimpiyat Oyunlarına eşlik eden bir mobil spor oyunudur.
Japonyanın SEGA firması tarafından Shigeru Miyamotonun rehberliğinde geliştirilen Mario & Sonic, Olimpiyat Kış Oyunlarında oyuncuları, serinin daha sonra ortaya çıkacak yeni yüzleri de dahil olmak
WiiU ve 3DS için Rio 2016 Olimpiyat Oyunlarında Mario & Sonic, 2007de Pekindeki Yaz Olimpiyat Oyunları için Olimpiyat Oyunlarında Mario & Sonicin piyasaya sürülmesinden bu yana Olimpiyat Oyunları
Mario & Sonic at the Olympic Gameste oyuncular, 2008 Pekin Olimpiyat Oyunlarının resmi mekanlarına dayalı ortamlarda gerçekleşen etkinliklerde yarışacaklar.
Mario & Sonic 2012 Londra Olimpiyat Oyunlarına giderken, yerinizi alın ve dünyanın en büyük spor etkinliğine hazırlanın.
Yorumlar
Yorum ekle