Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Total Eclipse Turbo Türkçe yama

12.05.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Total Eclipse Turbo. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni Total Eclipse Turbo (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 8 mb
Çeviri yazarları: HoG
Oyun açıklaması:
Total Eclipse Turbo, Crystal Dynamics tarafından geliştirilen bir raylı nişancı oyunudur. Oyun, Amerikadaki lansmanı için hazırlanan oyunlardan biri olduğu PS1de göründü (Rayman veya Ridge Racer gibi oyunlarla birlikte piyasaya sürüldü).

İndirme sayısı:
10956
Yayın yılı:
1995





Total Eclipse Turbo oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Total Eclipse Turbo dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Total Eclipse Turbo klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Total Eclipse Turbo ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Total Eclipse Turbo oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Total Eclipse Turbo içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Micro Machines 2: Turbo Tournament, günlük kullanımın iyi bilinen yerlerinde bulunan rotalarda minyatür arabalarla yarıştığımız çılgın bir arcade oyununun devamı.
Total Eclipsede oyuncu, uzun zaman önce bir rahip Hahmid tarafından atılan bir laneti çözmek için Mısır piramidine gelen bir arkeolog rolünü oynuyor.
Turbo Golf Racing, bitiş çizgisinde ilk sırada standart yarışın golfle gevşek bir şekilde ilişkili kurallarla karıştırıldığı çılgın bir yarış oyunudur.
Turbo Soccer VRnin ihtiyaçları için yeniden yapılandırılmış tarihi eylemlerde yer alma imkanına sahip ilk oyuncu oyunu, bu başlığın ayırt edici özellikleridir.
Turbo Overkill, Trigger Happy Interactive stüdyosunun ilk projesi olan birinci şahıs nişancı oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle