Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Turbo Overkill Türkçe yama

04.02.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Turbo Overkill. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Türkçe yama dan temin edilebilir IRAQ ATT, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Turbo Overkill (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 21 mb
Çeviri yazarları: IRAQ ATT
Oyun açıklaması:
Turbo Overkill, Trigger Happy Interactive stüdyosunun ilk projesi olan birinci şahıs nişancı oyunudur. Oyunda, memleketini kontrol eden yapay zekayı yok etmeyi amaçlayan siberpunk esinli bir distopyada yaşayan bir cyborg olarak oynuyoruz.

İndirme sayısı:
10968
Yayın yılı:
2023





Turbo Overkill oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Turbo Overkill dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Turbo Overkill klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Turbo Overkill ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Turbo Overkill oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Turbo Overkill içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Comanche: Maximum Overkill, yüksek maliyetleri nedeniyle hiçbir zaman seri olarak üretilmemiş, dünyanın en modern helikopterlerinden biri olan Boeing/Sikorsky RAH-66 Comanche Amerikan helikopterinin
Typing of the Dead: Overkill, gerçekten orijinal bir oyun deneyimi sunmak için efsanevi House of the Dead serisinin korku ve komedisini benzersiz yazma mekaniğiyle birleştiriyor!
Amerikan Konami ekibi tarafından geliştirilen bir izometrik nişancı oyunu.
Tamamen genç erkekleri ve sıradan oyuncuları hedefleyen Overkill Apachenin adı, oynama tarzından türetilmiştir.
Chaos Rings, Androidde yayınlanan bir Japon RPGsidir. Media Vision stüdyosu (popüler Wild Arms serisinden bilinir) tarafından geliştirildi ve Square Enix tarafından yayınlandı.
Yorumlar
Yorum ekle