Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Apache Overkill Türkçe yama

12.02.2023
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Apache Overkill. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Apache Overkill (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 3 mb
Çeviri yazarları: FFF
Oyun açıklaması:
Tamamen genç erkekleri ve sıradan oyuncuları hedefleyen Overkill Apachenin adı, oynama tarzından türetilmiştir... tamamen duyular üzerinde aşırılık.

İndirme sayısı:
9123
Yayın yılı:
2010





Apache Overkill oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Apache Overkill dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Apache Overkill klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Apache Overkill ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Apache Overkill oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Apache Overkill içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Comanche: Maximum Overkill, yüksek maliyetleri nedeniyle hiçbir zaman seri olarak üretilmemiş, dünyanın en modern helikopterlerinden biri olan Boeing/Sikorsky RAH-66 Comanche Amerikan helikopterinin
Typing of the Dead: Overkill, gerçekten orijinal bir oyun deneyimi sunmak için efsanevi House of the Dead serisinin korku ve komedisini benzersiz yazma mekaniğiyle birleştiriyor!
Amerikan Konami ekibi tarafından geliştirilen bir izometrik nişancı oyunu.
Chaos Rings, Androidde yayınlanan bir Japon RPGsidir. Media Vision stüdyosu (popüler Wild Arms serisinden bilinir) tarafından geliştirildi ve Square Enix tarafından yayınlandı.
Apache: Air Assault, Apache AH-64D Longbow saldırı helikopterini temel alan yeni bir savaş uçuşu simülasyon oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle