Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

The Typing of The Dead: Overkill Türkçe yama

06.07.2022
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz The Typing of The Dead: Overkill. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu türkçe yama SHWZ sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni The Typing of The Dead: Overkill (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 16 mb
Çeviri yazarları: SHWZ
Oyun açıklaması:
Typing of the Dead: Overkill, gerçekten orijinal bir oyun deneyimi sunmak için efsanevi House of the Dead serisinin korku ve komedisini benzersiz yazma mekaniğiyle birleştiriyor!

İndirme sayısı:
8187
Yayın yılı:
2013





The Typing of The Dead: Overkill oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) The Typing of The Dead: Overkill dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales The Typing of The Dead: Overkill klasörüne koyun.

3. Türkçe yama The Typing of The Dead: Overkill ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


The Typing of The Dead: Overkill oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve The Typing of The Dead: Overkill içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
The House of the Dead: OVERKILL™ sizi Bayou Cityde hayatta kalmak ve The House of the Deadin kökenlerinin ardındaki korkunç gerçeği ortaya çıkarmak için son bir çabayla virüs bulaşmış, kana susamış
Tamamen genç erkekleri ve sıradan oyuncuları hedefleyen Overkill Apachenin adı, oynama tarzından türetilmiştir.
Chaos Rings, Androidde yayınlanan bir Japon RPGsidir. Media Vision stüdyosu (popüler Wild Arms serisinden bilinir) tarafından geliştirildi ve Square Enix tarafından yayınlandı.
Epistory – Typing Chronicles for PC, diğerlerinin yanı sıra Shifting Worldü yaratan bir ekip olan Fishing Cactus tarafından geliştirilen bir oyundur.
Nanotale: Typing Chronicles, RPG unsurlarıyla zenginleştirilmiş bir macera oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle