Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Project Overkill Türkçe yama

21.10.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Project Overkill. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Project Overkill (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 3 mb
Çeviri yazarları: iNDUCT
Oyun açıklaması:
Amerikan Konami ekibi tarafından geliştirilen bir izometrik nişancı oyunu. Başlık, diğer şeylerin yanı sıra, yüksek zorluk seviyesi ve geliştiriciler tarafından benimsenen stil ile gösterilen daha olgun oyuncular için geliştirildi.

İndirme sayısı:
9480
Yayın yılı:
1996





Project Overkill oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Project Overkill dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Project Overkill klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Project Overkill ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Project Overkill oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Project Overkill içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Comanche: Maximum Overkill, yüksek maliyetleri nedeniyle hiçbir zaman seri olarak üretilmemiş, dünyanın en modern helikopterlerinden biri olan Boeing/Sikorsky RAH-66 Comanche Amerikan helikopterinin
Typing of the Dead: Overkill, gerçekten orijinal bir oyun deneyimi sunmak için efsanevi House of the Dead serisinin korku ve komedisini benzersiz yazma mekaniğiyle birleştiriyor!
Tamamen genç erkekleri ve sıradan oyuncuları hedefleyen Overkill Apachenin adı, oynama tarzından türetilmiştir.
Chaos Rings, Androidde yayınlanan bir Japon RPGsidir. Media Vision stüdyosu (popüler Wild Arms serisinden bilinir) tarafından geliştirildi ve Square Enix tarafından yayınlandı.
Turbo Overkill, Trigger Happy Interactive stüdyosunun ilk projesi olan birinci şahıs nişancı oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle