Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Turbo Golf Racing Türkçe yama

20.01.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Turbo Golf Racing. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Şu anda mevcut türkçe yama FAiRLiGHT.

Oyun için türkçe yama metni Turbo Golf Racing (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 16 mb
Çeviri yazarları: FAiRLiGHT
Oyun açıklaması:
Turbo Golf Racing, bitiş çizgisinde ilk sırada standart yarışın golfle gevşek bir şekilde ilişkili kurallarla karıştırıldığı çılgın bir yarış oyunudur.

İndirme sayısı:
9925
Yayın yılı:
2023





Turbo Golf Racing oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Turbo Golf Racing dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Turbo Golf Racing klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Turbo Golf Racing ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Turbo Golf Racing oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Turbo Golf Racing içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Micro Machines 2: Turbo Tournament, günlük kullanımın iyi bilinen yerlerinde bulunan rotalarda minyatür arabalarla yarıştığımız çılgın bir arcade oyununun devamı.
Trackmania Turbo, çılgın pistlerde şaşırtıcı hızlarda yarışma şansı sunan ünlü atari sürüş oyunları serisinin bir başka bölümüdür.
Turbo Soccer VRnin ihtiyaçları için yeniden yapılandırılmış tarihi eylemlerde yer alma imkanına sahip ilk oyuncu oyunu, bu başlığın ayırt edici özellikleridir.
Total Eclipse Turbo, Crystal Dynamics tarafından geliştirilen bir raylı nişancı oyunudur.
Turbo Overkill, Trigger Happy Interactive stüdyosunun ilk projesi olan birinci şahıs nişancı oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle