Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

The Beast Inside Türkçe yama

26.10.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız The Beast Inside. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni The Beast Inside (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 8 mb
Çeviri yazarları: UPLiNK
Oyun açıklaması:
The Beast Inside, The Farm 51, Fuero Games ve Platige Imageın eski üyeleri tarafından kurulan Polonyalı stüdyo Illusion Ray tarafından geliştirilen bir hayatta kalma korku oyunudur.

İndirme sayısı:
8708
Yayın yılı:
2019





The Beast Inside oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) The Beast Inside dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales The Beast Inside klasörüne koyun.

3. Türkçe yama The Beast Inside ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


The Beast Inside oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve The Beast Inside içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Beast Wars: Transformers, SCE Cambridge Studio (eski adıyla Millennium Interactive) tarafından geliştirilen bir aksiyon oyunudur.
Bu başlık, sürükleyici bir etkileşimli hikayeyi yoğun, yüksek adrenalinli aksiyonla harmanlayan benzersiz bir 3D Aksiyon/Korku karışımıdır.
Little Devil Inside, RPG ve hayatta kalma unsurları içeren bir aksiyon macera oyunudur.
Beast Quest, aynı başlık altındaki bir dizi gençlik fantastik romanının uyarlamasıdır.
Cryonun mükemmel mistik gerilim filmi The Devil Inside, zorlu aksiyon ve heyecan verici macera unsurlarını bir araya getiriyor.
Yorumlar
Yorum ekle