Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Beast Wars: Transformers Türkçe yama

16.02.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Beast Wars: Transformers. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Beast Wars: Transformers (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 15 mb
Çeviri yazarları: HELLFiRE
Oyun açıklaması:
Beast Wars: Transformers, SCE Cambridge Studio (eski adıyla Millennium Interactive) tarafından geliştirilen bir aksiyon oyunudur. Hikaye Orijinalinde olduğu gibi, Beast Wars: Transformersda anlatılan olaylar, Autobotlar ve Decepticonlar arasındaki çatışmanın sona ermesinden sonra gerçekleşir.

İndirme sayısı:
8323
Yayın yılı:
1997





Beast Wars: Transformers oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Beast Wars: Transformers dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Beast Wars: Transformers klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Beast Wars: Transformers ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Beast Wars: Transformers oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Beast Wars: Transformers içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Transformers: Earth Wars, iOS ve Androidde yayınlanan mobil bir RTSdir.
Dünyayı koruyun veya yok edin: TRANSFORMERS savaşı Dünyaya geldiğinde bir seçim yapmalısınız: Dünyayı Autobotlar olarak koruyun veya Decepticonlar olarak yok edin.
Beast Quest, aynı başlık altındaki bir dizi gençlik fantastik romanının uyarlamasıdır.
The Beast Inside, The Farm 51, Fuero Games ve Platige Imageın eski üyeleri tarafından kurulan Polonyalı stüdyo Illusion Ray tarafından geliştirilen bir hayatta kalma korku oyunudur.
Transformers: Transformers Creative Studio, özellikle en genç oyun hayranları için oluşturulmuş bir üründür.
Yorumlar
Yorum ekle