Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Beast Quest Türkçe yama

24.01.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Beast Quest. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Beast Quest (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 16 mb
Çeviri yazarları: TPoDT
Oyun açıklaması:
Beast Quest, aynı başlık altındaki bir dizi gençlik fantastik romanının uyarlamasıdır. Mobil sürüm, mikro dönüşümlü oynaması ücretsiz bir modelde mevcuttur.

İndirme sayısı:
10853
Yayın yılı:
2015





Beast Quest oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Beast Quest dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Beast Quest klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Beast Quest ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Beast Quest oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Beast Quest içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Beast Wars: Transformers, SCE Cambridge Studio (eski adıyla Millennium Interactive) tarafından geliştirilen bir aksiyon oyunudur.
Paper Beast, Pixel Reef adlı bağımsız bir stüdyo tarafından öncelikle sanal gerçeklik setleri için geliştirilmiş bir keşif macera oyunudur.
Bu başlık, sürükleyici bir etkileşimli hikayeyi yoğun, yüksek adrenalinli aksiyonla harmanlayan benzersiz bir 3D Aksiyon/Korku karışımıdır.
The Beast Inside, The Farm 51, Fuero Games ve Platige Imageın eski üyeleri tarafından kurulan Polonyalı stüdyo Illusion Ray tarafından geliştirilen bir hayatta kalma korku oyunudur.
Efsanevi Yunan Tanrısı Zeus sizi hayata döndürdüğünde, Altered Beast™te Zeusun kızı Athenayı yeraltı dünyasından kurtarmak için bir göreve başlar.
Yorumlar
Yorum ekle