Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Transformers: Autobots Türkçe yama

13.03.2023
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Transformers: Autobots. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Transformers: Autobots (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 26 mb
Çeviri yazarları: MP2K
Oyun açıklaması:
Dünyayı koruyun veya yok edin: TRANSFORMERS savaşı Dünyaya geldiğinde bir seçim yapmalısınız: Dünyayı Autobotlar olarak koruyun veya Decepticonlar olarak yok edin.

İndirme sayısı:
10798
Yayın yılı:
2007





Transformers: Autobots oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Transformers: Autobots dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Transformers: Autobots klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Transformers: Autobots ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Transformers: Autobots oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Transformers: Autobots içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Dünyayı koruyun veya yok edin: TRANSFORMERS savaşı Dünyaya geldiğinde bir seçim yapmalısınız: Dünyayı Autobotlar olarak koruyun veya Decepticonlar olarak yok edin.
Transformers: War for Cybertron, oyuncuları tüm ırklarının hayatta kalmasını belirleyecek son, destansı savaşta TRANSFORMERS karakteri olarak nihai silah olmaya davet ediyor.
Transformers: The Game, son derece popüler Transformers evreninin lisansına dayanan Activisionın 2007 Amerikan film süper prodüksiyonunun bir uyarlamasıdır.
Transformers: Transformers Creative Studio, özellikle en genç oyun hayranları için oluşturulmuş bir üründür.
AUTOBOTS ve DECEPTICONS arasındaki savaş, PlayStation 2 bilgisayar eğlence sistemi için bu destansı aksiyon oyununda tüm hızıyla devam ediyor.
Yorumlar
Yorum ekle