Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Little Devil Inside Türkçe yama

04.01.2023
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Little Devil Inside. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu türkçe yama Autopsy_Guy sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Little Devil Inside (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 13 mb
Çeviri yazarları: Autopsy_Guy
Oyun açıklaması:
Little Devil Inside, RPG ve hayatta kalma unsurları içeren bir aksiyon macera oyunudur. Bağımsız bir stüdyo Neostream Interactive tarafından geliştirildi ve Kickstarterdaki başarılı bir kitle fonlaması kampanyası sayesinde mümkün oldu.

İndirme sayısı:
10921
Yayın yılı:
2023





Little Devil Inside oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Little Devil Inside dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Little Devil Inside klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Little Devil Inside ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Little Devil Inside oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Little Devil Inside içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Bu başlık, sürükleyici bir etkileşimli hikayeyi yoğun, yüksek adrenalinli aksiyonla harmanlayan benzersiz bir 3D Aksiyon/Korku karışımıdır.
Devil May Cry V, Capcom tarafından geliştirilen popüler slasher oyunları serisine bir başka giriştir.
Devil May Cry HD Collection, PlayStation 2de çıkış yapan Devil May Cry serisinin ilk üç versiyonunun yeniden düzenlenmiş sürümlerinin bir derlemesidir.
The Beast Inside, The Farm 51, Fuero Games ve Platige Imageın eski üyeleri tarafından kurulan Polonyalı stüdyo Illusion Ray tarafından geliştirilen bir hayatta kalma korku oyunudur.
Cryonun mükemmel mistik gerilim filmi The Devil Inside, zorlu aksiyon ve heyecan verici macera unsurlarını bir araya getiriyor.
Yorumlar
Yorum ekle