Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Devil May Cry 5 Türkçe yama

12.04.2022
Oyun için türkçe yama sunuyoruz Devil May Cry 5! Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Devil May Cry 5 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 18 mb
Çeviri yazarları: Black_X
Oyun açıklaması:
Devil May Cry V, Capcom tarafından geliştirilen popüler slasher oyunları serisine bir başka giriştir. Serinin bir önceki oyunu olan DMC: Devil May Cry 2013, Ninja Theory tarafından geliştirildi.

İndirme sayısı:
10183
Yayın yılı:
2019





Devil May Cry 5 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Devil May Cry 5 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Devil May Cry 5 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Devil May Cry 5 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Devil May Cry 5 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Devil May Cry 5 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
DMC: Devil May Cry, Capcom tarafından üretilen en popüler serilerden birinin yeniden başlatılmasıdır.
Little Devil Inside, RPG ve hayatta kalma unsurları içeren bir aksiyon macera oyunudur.
Devil May Cry HD Collection, PlayStation 2de çıkış yapan Devil May Cry serisinin ilk üç versiyonunun yeniden düzenlenmiş sürümlerinin bir derlemesidir.
Devil May Cry 4: PC, PS4 ve XONE için Özel Sürüm, Capcom tarafından daha önce 2008de PC, Xbox 360 ve PlayStation 3 için piyasaya sürülen popüler slasher oyun serisinin dördüncü bölümünün
Devil Kingste oyuncular, kahramanlarını bir dizi düşman saldırısına karşı düşmanca çatışmalara yönlendirmesi gereken çeşitli savaşçıların rolünü üstlenirler.
Yorumlar
Yorum ekle