Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

DmC: Devil May Cry Definitive Edition Türkçe yama

21.05.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik DmC: Devil May Cry Definitive Edition. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu dosya rumuzlu yazara aittir BetaMaster.

Oyun için türkçe yama metni DmC: Devil May Cry Definitive Edition (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 17 mb
Çeviri yazarları: BetaMaster
Oyun açıklaması:
DMC: Devil May Cry, Capcom tarafından üretilen en popüler serilerden birinin yeniden başlatılmasıdır. İlk bölümün yayınlanmasından on yıl sonra, Japon yayıncı diziyi yenilemeye ve geliştirme işini bir İngiliz stüdyosu Ninja Theoryye emanet etmeye karar verdi.

İndirme sayısı:
10908
Yayın yılı:
2015





DmC: Devil May Cry Definitive Edition oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) DmC: Devil May Cry Definitive Edition dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales DmC: Devil May Cry Definitive Edition klasörüne koyun.

3. Türkçe yama DmC: Devil May Cry Definitive Edition ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


DmC: Devil May Cry Definitive Edition oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve DmC: Devil May Cry Definitive Edition içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Age of Empires II: Definitive Edition, en çok satan gerçek zamanlı strateji serisinin ikinci bölümü olan Age of Empires IInin yeniden düzenlenmiş ve geliştirilmiş bir sürümüdür.
Rayman Legends Definitive Edition, 2013ün orijinalinin son versiyonudur.
Devil May Cry 4: PC, PS4 ve XONE için Özel Sürüm, Capcom tarafından daha önce 2008de PC, Xbox 360 ve PlayStation 3 için piyasaya sürülen popüler slasher oyun serisinin dördüncü bölümünün
Tales of Vesperia: Definitive Edition, bir Japon aksiyon rol yapma oyunudur.
Dead Island: Definitive Edition for PC, PS4 ve XONE, 2011in Dead Island oyununun yeniden düzenlenmiş bir sürümüdür ve orijinal için yayınlanan tüm genişletmeleri içerir.
Yorumlar
Yorum ekle