Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

The Dark Eye: Demonicon Türkçe yama

29.12.2023
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız The Dark Eye: Demonicon. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni The Dark Eye: Demonicon (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 8 mb
Çeviri yazarları: CFF
Oyun açıklaması:
The Dark Eye: Demonicon, Drakensangdan sonra, özellikle Almanca konuşulan ülkelerde son derece popüler olan kağıt rol yapma sistemi Das Schwarze Augea dayanan bir başka oyundur.

İndirme sayısı:
10839
Yayın yılı:
2023





The Dark Eye: Demonicon oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) The Dark Eye: Demonicon dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales The Dark Eye: Demonicon klasörüne koyun.

3. Türkçe yama The Dark Eye: Demonicon ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


The Dark Eye: Demonicon oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve The Dark Eye: Demonicon içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Dark Souls Trilogy, üç aksiyon RPGsi içeren bir settir: Dark Souls: Remastered, Dark Souls II: Scholar of the First Sin ve Dark Souls III: The Fire Fades.
The Dark Eye: Chains of Satinav, popüler masa üstü RPG Das Schwarze Augea dayanan klasik bir fantezi macera oyunudur.
Dark Light, metroidvania ve souls-like gibi oyunlardan sayısız ilham alıyor.
The Dark Eye: Book of Heroes, The Dark Eye (orijinal Das Schwarze Augede) masa üstü RPG sisteminin lisansını kullanan izometrik bir RPGdir.
The Dark Pictures: Little Hope bir korku macerasıdır. Bu, ilk bölümü The Dark Pictures: Man of Medanın 2019da piyasaya sürülen The Dark Pictures Anthology serisinin ikinci bölümü.
Yorumlar
Yorum ekle