Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

The Dark Eye: Book of Heroes Türkçe yama

01.09.2023
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz The Dark Eye: Book of Heroes. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni The Dark Eye: Book of Heroes (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 21 mb
Çeviri yazarları: AGGRESSiON
Oyun açıklaması:
The Dark Eye: Book of Heroes, The Dark Eye (orijinal Das Schwarze Augede) masa üstü RPG sisteminin lisansını kullanan izometrik bir RPGdir. Oyun, ilk projesi olan Fin stüdyosu Random Potion Oy tarafından geliştirildi ve Wild River Games tarafından yayınlandı.

İndirme sayısı:
9191
Yayın yılı:
2020





The Dark Eye: Book of Heroes oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) The Dark Eye: Book of Heroes dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales The Dark Eye: Book of Heroes klasörüne koyun.

3. Türkçe yama The Dark Eye: Book of Heroes ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


The Dark Eye: Book of Heroes oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve The Dark Eye: Book of Heroes içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PC ve XONE için Book of Demons, bağımsız bir Polonya stüdyosu olan Thing Trunk tarafından geliştirilen, bir fantezi dünyasında geçen RPG ve CCG unsurlarına sahip bir aksiyon oyunudur.
“Critter Chronicles”, ödüllü tıkla ve tıkla maceramız “Yazılmamış Masallar Kitabı”nın ön bölümüdür.
Moss: Book II, 2018de piyasaya sürülen aksiyon-macera platformu oyun serisinin ikinci bölümüdür.
Eschalon: Book III, siz geçmişinizin gizemini, Crux taşlarının sırlarını ve Orakurun gerçekte kim olduğunu ortaya çıkarmaya çalışırken üçlemeyi iklimsel bir sona getiriyor.
Book of Travels, çok sayıda oyuncuya bahis yapmadığı türe biraz farklı bir yaklaşım sunan ve kullanıcılara aralarından seçim yapabilecekleri çok sayıda ortak aktivite sunmayan bağımsız bir çevrimiçi
Yorumlar
Yorum ekle