Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

The Dark Pictures: Little Hope Türkçe yama

04.08.2023
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, The Dark Pictures: Little Hope, doğru yere geldiniz. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni The Dark Pictures: Little Hope (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 8 mb
Çeviri yazarları: CODEX
Oyun açıklaması:
The Dark Pictures: Little Hope bir korku macerasıdır. Bu, ilk bölümü The Dark Pictures: Man of Medanın 2019da piyasaya sürülen The Dark Pictures Anthology serisinin ikinci bölümü.

İndirme sayısı:
8389
Yayın yılı:
2020





The Dark Pictures: Little Hope oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) The Dark Pictures: Little Hope dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales The Dark Pictures: Little Hope klasörüne koyun.

3. Türkçe yama The Dark Pictures: Little Hope ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


The Dark Pictures: Little Hope oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve The Dark Pictures: Little Hope içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Man of Medan bir korku macera oyunudur. Yapım, Before Dawn ve Hidden Agenda gibi başlıklarla tanınan Supermassive Games stüdyosu tarafından geliştirildi.
The Dark Pictures: Switchback VR, 2019 yılında The Dark Pictures Antolojisi başlığı altında başlatılan Survival Korku Serisinin bir bölünmesidir.
PC ve iOSta yayınlanan Dark Heritage: Guardians of Hope, öncelikle bir dizi gündelik zaman yönetimi stratejisi Fix-it-up ile tanınan World-LooM stüdyosu tarafından geliştirildi.
Dark Pictures Antolojisi: Direktif 8020, anlatı korku macerası oyunudur.
House of Ashes, The Dark Pictures Anthology serisinin üçüncü bölümünün altyazısıdır.
Yorumlar
Yorum ekle