Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Paws & Claws Pet Vet Healing Hands Türkçe yama

13.02.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Paws & Claws Pet Vet Healing Hands. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Paws & Claws Pet Vet Healing Hands (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 25 mb
Çeviri yazarları: REPT
Oyun açıklaması:
Kalbin ve Ellerinle İyileştir! Evcil hayvan arkadaşlarınızı sağlığına kavuştururken, kalbinizdeki sevginin ve bir veteriner olarak becerilerinizin size rehberlik etmesine izin verin.

İndirme sayısı:
10116
Yayın yılı:
2007





Paws & Claws Pet Vet Healing Hands oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Paws & Claws Pet Vet Healing Hands dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Paws & Claws Pet Vet Healing Hands klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Paws & Claws Pet Vet Healing Hands ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Paws & Claws Pet Vet Healing Hands oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Paws & Claws Pet Vet Healing Hands içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Tiny Hands Adventure, oyuncuların komik, mavi, minyatür bir t-rex rolünü üstlendiği üç boyutlu bir platform oyunudur.
Tangramlar, bugün dünyanın her yerindeki insanları eğlendiren ve onlara meydan okuyan eski bir Çin hareketli yapboz parçaları setidir.
Paws and Soul, eğlencenin temel unsurunun koleksiyon arayışı olduğu keşif amaçlı bir macera oyunudur (oyun tamamen düşmanlarla kavgasızdır).
En İyi Arkadaşlarınızı Sevin ve Harika İşler Yapmaları İçin Eğitin!
Tatil Yeriniz Artık Açıldı! Yavru köpekler, kedicikler, tavşanlar, muhabbet kuşları ve atlar dahil olmak üzere dört ayaklı ve tüylü misafirlerinizi kendi Paws & Claws Pet Resort™ta şımartın.
Yorumlar
Yorum ekle