Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Paws & Claws: Pet School Türkçe yama

12.01.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Paws & Claws: Pet School. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu türkçe yama T3 sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Paws & Claws: Pet School (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 21 mb
Çeviri yazarları: T3
Oyun açıklaması:
En İyi Arkadaşlarınızı Sevin ve Harika İşler Yapmaları İçin Eğitin! Gerçek bir Pet Trainer olmanın eğlencesini ve heyecanını yaşayın!

İndirme sayısı:
8592
Yayın yılı:
2006





Paws & Claws: Pet School oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Paws & Claws: Pet School dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Paws & Claws: Pet School klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Paws & Claws: Pet School ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Paws & Claws: Pet School oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Paws & Claws: Pet School içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Paws and Soul, eğlencenin temel unsurunun koleksiyon arayışı olduğu keşif amaçlı bir macera oyunudur (oyun tamamen düşmanlarla kavgasızdır).
Tatil Yeriniz Artık Açıldı! Yavru köpekler, kedicikler, tavşanlar, muhabbet kuşları ve atlar dahil olmak üzere dört ayaklı ve tüylü misafirlerinizi kendi Paws & Claws Pet Resort™ta şımartın.
Paws: A Shelter 2 Game, sandbox simülatörü Shelter 2 için yaratılmış bir dünyada geçen bir PC macera oyunudur.
Kalbin ve Ellerinle İyileştir! Evcil hayvan arkadaşlarınızı sağlığına kavuştururken, kalbinizdeki sevginin ve bir veteriner olarak becerilerinizin size rehberlik etmesine izin verin.
Frontline Attack War Over Europe, bir 2. Dünya Savaşı senaryosunda zırhlı ve mekanize birimlerin mücadelelerini tasvir ediyor.
Yorumlar
Yorum ekle