Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Tiny Hands Adventure Türkçe yama

24.07.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Tiny Hands Adventure. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Şu anda mevcut türkçe yama AkEd.

Oyun için türkçe yama metni Tiny Hands Adventure (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 21 mb
Çeviri yazarları: AkEd
Oyun açıklaması:
Tiny Hands Adventure, oyuncuların komik, mavi, minyatür bir t-rex rolünü üstlendiği üç boyutlu bir platform oyunudur. Oyun güzel görünümlü grafiklere ve basit, çekici bir oyun planına sahiptir.

İndirme sayısı:
10464
Yayın yılı:
2018





Tiny Hands Adventure oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Tiny Hands Adventure dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Tiny Hands Adventure klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Tiny Hands Adventure ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Tiny Hands Adventure oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Tiny Hands Adventure içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Tangramlar, bugün dünyanın her yerindeki insanları eğlendiren ve onlara meydan okuyan eski bir Çin hareketli yapboz parçaları setidir.
Tiny Barbarian DX, bağımsız stüdyo StarQuail Games tarafından geliştirilen bir aksiyon platform oyunudur.
Kalbin ve Ellerinle İyileştir! Evcil hayvan arkadaşlarınızı sağlığına kavuştururken, kalbinizdeki sevginin ve bir veteriner olarak becerilerinizin size rehberlik etmesine izin verin.
Tiny Troopers: Joint Ops, Tiny Troopers arcade shooter serisinin bir sonraki bölümüdür ve çoğunlukla mobil cihaz kullanıcıları tarafından bilinir.
Tiny Cars 2, 2003teki iyi bilinen ve popüler yarış oyununun devamı niteliğindedir.
Yorumlar
Yorum ekle