Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Hands-On! Tangrams Türkçe yama

28.03.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Hands-On! Tangrams. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: CORE, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Hands-On! Tangrams (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 12 mb
Çeviri yazarları: CORE
Oyun açıklaması:
Tangramlar, bugün dünyanın her yerindeki insanları eğlendiren ve onlara meydan okuyan eski bir Çin hareketli yapboz parçaları setidir. 1800lerden çok öncesine dayanan bu yedi basit şekil veya “Tan” bir araya gelerek birden fazla çözümle yüzlerce farklı figür oluşturuyor.

İndirme sayısı:
9721
Yayın yılı:
2009





Hands-On! Tangrams oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Hands-On! Tangrams dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Hands-On! Tangrams klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Hands-On! Tangrams ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Hands-On! Tangrams oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Hands-On! Tangrams içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Tiny Hands Adventure, oyuncuların komik, mavi, minyatür bir t-rex rolünü üstlendiği üç boyutlu bir platform oyunudur.
Auraxis™ kıtalarının altında eski bir uzaylı teknolojisinin sırları yatar.
Makine türünü tanımlayan makine aksiyon oyunu Armored Core®, yeni nesil platformlarda yer almak için geri döndü!
Kalbin ve Ellerinle İyileştir! Evcil hayvan arkadaşlarınızı sağlığına kavuştururken, kalbinizdeki sevginin ve bir veteriner olarak becerilerinizin size rehberlik etmesine izin verin.
Humans, eğlenceli, aksiyon dolu, düşündürücü bir arcade puzzle oyunu yaratmak için bir araya gelen stratejik bulmaca temelli unsurlarla klasik eski tarz oyunları birleştiren ilginç, komik bir bulmaca
Yorumlar
Yorum ekle