Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Wild Arms Alter Code: F Türkçe yama

11.05.2022
Oyun için türkçe yama sunuyoruz Wild Arms Alter Code: F! Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Wild Arms Alter Code: F (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 10 mb
Çeviri yazarları: BetaMaster
Oyun açıklaması:
Her şeyi başlatan klasik RPGnin efsanevi yeniden anlatımı! Wild ARMS dünyası, PS onedaki ilk çıkışından sekiz yıl sonra geri dönüyor. WILD ARMS Alter code: F sadece serinin en önde gelen oyununun yeniden çevrimi değil, aynı zamanda genişletilmiş hikaye, sistem ve son teknoloji grafiklerle tamamen yenilenmiş ve gelişmiş bir deneyim.

İndirme sayısı:
9719
Yayın yılı:
2005





Wild Arms Alter Code: F oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Wild Arms Alter Code: F dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Wild Arms Alter Code: F klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Wild Arms Alter Code: F ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Wild Arms Alter Code: F oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Wild Arms Alter Code: F içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Brothers in Arms 3: Sons of War, AND, iOS ve WP için geliştirilmiş bir 2.
PS1de piyasaya sürülen ilk jRPGlerden biri olan oyun, dünyalarını şeytani bir istiladan kurtarmaya çalışan bir grup gözüpekin hikayesini anlatıyor.
Çürümüş ahşap ve tozdan oluşan ıssız bir dünyada, dört serserinin yolları kesişir ve mitler ve efsaneler aramak için kaleye çıkar.
Wild Arms 2, dünyanın varlığını tehdit eden terör planlarını durdurmaya çalışan bir örgüt üyelerinin hikayesini anlatan bir jRPGdir.
Alter Echoda, yıldızlararası şirketler Plast adlı yeni bir organik kabuk çıkarıyor ve bunu biyomakineler yapmak için kullanıyor.
Yorumlar
Yorum ekle