Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Wild Arms 2 Türkçe yama

01.05.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Wild Arms 2. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Türkçe yama dan temin edilebilir TFT, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Wild Arms 2 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 7 mb
Çeviri yazarları: TFT
Oyun açıklaması:
Wild Arms 2, dünyanın varlığını tehdit eden terör planlarını durdurmaya çalışan bir örgüt üyelerinin hikayesini anlatan bir jRPGdir. Oyun, 1996da yayınlanan orijinal başlığın temalarını devam ettirmiyor, ancak bilim kurgu, fantezi ve Vahşi Batı unsurlarını birleştiren benzersiz stili koruyor.

İndirme sayısı:
8021
Yayın yılı:
1999





Wild Arms 2 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Wild Arms 2 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Wild Arms 2 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Wild Arms 2 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Wild Arms 2 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Wild Arms 2 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Brothers in Arms 3: Sons of War, AND, iOS ve WP için geliştirilmiş bir 2.
PS1de piyasaya sürülen ilk jRPGlerden biri olan oyun, dünyalarını şeytani bir istiladan kurtarmaya çalışan bir grup gözüpekin hikayesini anlatıyor.
Wild West and Wizards, batı ve fantezi unsurlarını birleştiren bir RPGdir.
Çürümüş ahşap ve tozdan oluşan ıssız bir dünyada, dört serserinin yolları kesişir ve mitler ve efsaneler aramak için kaleye çıkar.
Her şeyi başlatan klasik RPGnin efsanevi yeniden anlatımı! Wild ARMS dünyası, PS onedaki ilk çıkışından sekiz yıl sonra geri dönüyor.
Yorumlar
Yorum ekle