Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Wild Arms Türkçe yama

14.06.2022
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Wild Arms. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir BReWErS.

Oyun için türkçe yama metni Wild Arms (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 19 mb
Çeviri yazarları: BReWErS
Oyun açıklaması:
PS1de piyasaya sürülen ilk jRPGlerden biri olan oyun, dünyalarını şeytani bir istiladan kurtarmaya çalışan bir grup gözüpekin hikayesini anlatıyor.

İndirme sayısı:
9319
Yayın yılı:
1996





Wild Arms oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Wild Arms dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Wild Arms klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Wild Arms ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Wild Arms oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Wild Arms içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Brothers in Arms 3: Sons of War, AND, iOS ve WP için geliştirilmiş bir 2.
Çürümüş ahşap ve tozdan oluşan ıssız bir dünyada, dört serserinin yolları kesişir ve mitler ve efsaneler aramak için kaleye çıkar.
Wild Arms 2, dünyanın varlığını tehdit eden terör planlarını durdurmaya çalışan bir örgüt üyelerinin hikayesini anlatan bir jRPGdir.
Arms for SWITCH, Nintendonun bir iç stüdyosu tarafından Nintendo Switchin başlangıç ​​oyunlarından biri olarak geliştirilen sıra dışı bir 3D dövüş oyunudur.
Her şeyi başlatan klasik RPGnin efsanevi yeniden anlatımı! Wild ARMS dünyası, PS onedaki ilk çıkışından sekiz yıl sonra geri dönüyor.
Yorumlar
Yorum ekle