Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Alter Echo Türkçe yama

28.02.2023
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Alter Echo. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Alter Echo (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 15 mb
Çeviri yazarları: DEViANCE
Oyun açıklaması:
Alter Echoda, yıldızlararası şirketler Plast adlı yeni bir organik kabuk çıkarıyor ve bunu biyomakineler yapmak için kullanıyor. Plastı ve zamanı fiziksel olarak değiştirebilen Nevin, yasa dışı deneylerin Plasta insan bilincini bulaştırdığını keşfeder ve şimdi delirmiş bir dünyaya karşı hayatta kalmak için savaşması gerekir.

İndirme sayısı:
8868
Yayın yılı:
2003





Alter Echo oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Alter Echo dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Alter Echo klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Alter Echo ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Alter Echo oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Alter Echo içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Echo Soul, fantezi iklimlerinde sürdürülen ücretsiz bir MMORPGdir. Devasa bir dünyaya, çok fazla aktiviteye, tam özgürlüğe ve dinamik bir dövüşe odaklanmak, saatlerce potansiyel eğlence sağlar.
Lone Echo II, Oculus Rift VR gözlükleri için hazırlanmış birinci şahıs aksiyon SF oyunudur.
AlterLife, NCsoftun özellikle kadınlar için geliştirdiği yeni bir oyundur.
Her şeyi başlatan klasik RPGnin efsanevi yeniden anlatımı! Wild ARMS dünyası, PS onedaki ilk çıkışından sekiz yıl sonra geri dönüyor.
PCde yayınlanan Echo VR, sanal gerçeklik teknolojisi (daha özel olarak Oculus Rift gözlükleri) için birinci şahıs bir aksiyon oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle