Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Alter Life Türkçe yama

17.07.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Alter Life, doğru yere geldiniz. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir tEaM wOrLd cRaCk kZ, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Alter Life (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 10 mb
Çeviri yazarları: tEaM wOrLd cRaCk kZ
Oyun açıklaması:
AlterLife, NCsoftun özellikle kadınlar için geliştirdiği yeni bir oyundur. Erkekler de oyun oynayabilir ve oyundan zevk alabilir, ancak o kadar çok oyun erkekler düşünülerek yaratılır ki, kadınları ve kızları göz önünde bulundurarak sosyal bir oyun yaratmanın zamanının geldiğini hissettik.

İndirme sayısı:
9318
Yayın yılı:
2023





Alter Life oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Alter Life dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Alter Life klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Alter Life ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Alter Life oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Alter Life içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Alter Echoda, yıldızlararası şirketler Plast adlı yeni bir organik kabuk çıkarıyor ve bunu biyomakineler yapmak için kullanıyor.
The Sims Life Stories, The Sims Stories adlı Electronic Arts yeni ürün serisinin ilk oyunudur.
Her şeyi başlatan klasik RPGnin efsanevi yeniden anlatımı! Wild ARMS dünyası, PS onedaki ilk çıkışından sekiz yıl sonra geri dönüyor.
Life is Strange: Before the Storm, DONTNOD Entertainment tarafından geliştirilen epizodik bir macera oyunu olan ve çok iyi karşılanan Life is Strangein bir ön bölümüdür.
My Life Coach, Ubisoft tarafından oluşturulan My Coach serisine ait bir oyundur.
Yorumlar
Yorum ekle