Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Syndicate Wars Türkçe yama

25.08.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Syndicate Wars. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: RED, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Syndicate Wars (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 21 mb
Çeviri yazarları: RED
Oyun açıklaması:
Bullfrogun, iktidardaki mega şirketler arasındaki büyük savaşta bir grup siber savaşçıya liderlik ettiğimiz 1993 tarihli "Syndicate"deki büyük hitinin bir devamı.

İndirme sayısı:
10514
Yayın yılı:
1996





Syndicate Wars oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Syndicate Wars dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Syndicate Wars klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Syndicate Wars ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Syndicate Wars oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Syndicate Wars içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Syndicate, 1993 yılında piyasaya sürülen aynı adlı kült yapımın dünyasına bir dönüş.
Küresel egemenlik bir gerçek haline geldiğinde ve Sendikanın başkanı olarak nihayet dünyaya barış ve sessizlik içinde hayran kaldığınızda, tamamen öngörülemeyen bir şey oldu.
15ten fazla gerçek dünya üreticisinin parçalarıyla 40tan fazla orijinal lisanslı arabayı kandırın, ardından ABDdeki 3 şehrin sokaklarında özelleştirilmiş sürüşünüzü serbest bırakın.
Sovereign Syndicate, Fallout serisinin ilk bölümleri olan Baldurs Gate, Divinity: Original Sin veya Disco Elysium gibi oyunlardan ilham alan klasik bir RPGdir.
Pizza Syndicate, gri kutularda bilinmeyen "Pizza" olarak bilinen İtalyan mutfak spesiyalitesinin hazırlanması ve satılmasının mutfak aşamalarını gösteren bir strateji ve ekonomik oyundur.
Yorumlar
Yorum ekle