Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Pizza Syndicate Türkçe yama

15.03.2022
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Pizza Syndicate, doğru yere geldiniz. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: LSD, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Pizza Syndicate (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 21 mb
Çeviri yazarları: LSD
Oyun açıklaması:
Pizza Syndicate, gri kutularda bilinmeyen "Pizza" olarak bilinen İtalyan mutfak spesiyalitesinin hazırlanması ve satılmasının mutfak aşamalarını gösteren bir strateji ve ekonomik oyundur.

İndirme sayısı:
8934
Yayın yılı:
1999





Pizza Syndicate oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Pizza Syndicate dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Pizza Syndicate klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Pizza Syndicate ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Pizza Syndicate oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Pizza Syndicate içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PC için Pizza Connection 3, Gentymad tarafından geliştirilen ekonomik bir strateji oyunudur.
Syndicate, 1993 yılında piyasaya sürülen aynı adlı kült yapımın dünyasına bir dönüş.
Bullfrogun, iktidardaki mega şirketler arasındaki büyük savaşta bir grup siber savaşçıya liderlik ettiğimiz 1993 tarihli "Syndicate"deki büyük hitinin bir devamı.
Küresel egemenlik bir gerçek haline geldiğinde ve Sendikanın başkanı olarak nihayet dünyaya barış ve sessizlik içinde hayran kaldığınızda, tamamen öngörülemeyen bir şey oldu.
Sovereign Syndicate, Fallout serisinin ilk bölümleri olan Baldurs Gate, Divinity: Original Sin veya Disco Elysium gibi oyunlardan ilham alan klasik bir RPGdir.
Yorumlar
Yorum ekle