Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Sovereign Syndicate Türkçe yama

30.03.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Sovereign Syndicate. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu türkçe yama PARADOX sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Sovereign Syndicate (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 19 mb
Çeviri yazarları: PARADOX
Oyun açıklaması:
Sovereign Syndicate, Fallout serisinin ilk bölümleri olan Baldurs Gate, Divinity: Original Sin veya Disco Elysium gibi oyunlardan ilham alan klasik bir RPGdir.

İndirme sayısı:
8100
Yayın yılı:
2023





Sovereign Syndicate oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Sovereign Syndicate dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Sovereign Syndicate klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Sovereign Syndicate ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Sovereign Syndicate oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Sovereign Syndicate içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Crash Timeın bu yeni bölümü, yarış serisini tamamen yeni bir düzeye çıkarıyor.
Syndicate, 1993 yılında piyasaya sürülen aynı adlı kült yapımın dünyasına bir dönüş.
Bullfrogun, iktidardaki mega şirketler arasındaki büyük savaşta bir grup siber savaşçıya liderlik ettiğimiz 1993 tarihli "Syndicate"deki büyük hitinin bir devamı.
Küresel egemenlik bir gerçek haline geldiğinde ve Sendikanın başkanı olarak nihayet dünyaya barış ve sessizlik içinde hayran kaldığınızda, tamamen öngörülemeyen bir şey oldu.
Pizza Syndicate, gri kutularda bilinmeyen "Pizza" olarak bilinen İtalyan mutfak spesiyalitesinin hazırlanması ve satılmasının mutfak aşamalarını gösteren bir strateji ve ekonomik oyundur.
Yorumlar
Yorum ekle