Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Syndicate Türkçe yama

03.04.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Syndicate. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Türkçe yama dan temin edilebilir GZKS.

Oyun için türkçe yama metni Syndicate (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 8 mb
Çeviri yazarları: GZKS
Oyun açıklaması:
Syndicate, 1993 yılında piyasaya sürülen aynı adlı kült yapımın dünyasına bir dönüş. Başlık bizi orijinalinden aşina olduğumuz siberpunk gerçekliğine götürüyor ancak bu sefer ancak taktik bir oyunla değil, oyunla uğraşıyoruz.

İndirme sayısı:
10657
Yayın yılı:
2012





Syndicate oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Syndicate dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Syndicate klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Syndicate ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Syndicate oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Syndicate içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Bullfrogun, iktidardaki mega şirketler arasındaki büyük savaşta bir grup siber savaşçıya liderlik ettiğimiz 1993 tarihli "Syndicate"deki büyük hitinin bir devamı.
Küresel egemenlik bir gerçek haline geldiğinde ve Sendikanın başkanı olarak nihayet dünyaya barış ve sessizlik içinde hayran kaldığınızda, tamamen öngörülemeyen bir şey oldu.
15ten fazla gerçek dünya üreticisinin parçalarıyla 40tan fazla orijinal lisanslı arabayı kandırın, ardından ABDdeki 3 şehrin sokaklarında özelleştirilmiş sürüşünüzü serbest bırakın.
Sovereign Syndicate, Fallout serisinin ilk bölümleri olan Baldurs Gate, Divinity: Original Sin veya Disco Elysium gibi oyunlardan ilham alan klasik bir RPGdir.
Pizza Syndicate, gri kutularda bilinmeyen "Pizza" olarak bilinen İtalyan mutfak spesiyalitesinin hazırlanması ve satılmasının mutfak aşamalarını gösteren bir strateji ve ekonomik oyundur.
Yorumlar
Yorum ekle